MAALTIJDEN BEZORGD BIJ DE VOEDSELBANK!

Anna Paternotte ging samen met Jonathan Karpathios op pad naar de Voedselbank. Jonathan is een wereldberoemde kok die lokaal voedsel bereid in zijn Farm Kitchen in Hoofddorp.
De 42-jarige horecaondernemer die van 2007 tot 2017 furore maakte met zijn restaurant Vork en Mes in Hoofddorp, wil de aarde een beetje mooier maken. De bevlogen chef-kok opende een nieuw ’organic’ restaurant: The Farm Kitchen.

Bij The Farm Kitchen werken ze samen met boeren en producenten die ook willen bijdragen aan een betere wereld. Dit restaurant is het startsein voor een groter bedrijf, waarbij ze Farm Kitchens bij boeren gaan openen. Anna Paternotte, directeur van SWDV advocaten, steunt het initiatief van #Hartelijk Haarlemmermeer en was enthousiast toen de maaltijden daadwerkelijk werden bezorgd bij de Voedselbank. De Voedselbank Haarlemmermeer verzorgt in totaal bij circa 1.500 mensen extra voedsel voor hun dagelijks levensonderhoud en dat allemaal door vrijwilligers. “Het is werkelijke fantastisch werk dat al die vrijwilligers daar verrichten” aldus Anna.

Ook een steentje bijdragen aan deze acties? Elke euro is welkom.
Meer informatie vindt u op hier.

De actie is mogelijk gemaakt door vele actieve ondernemers  en
VVD Haarlemmermeer die ons steunen. Dank aan onder andere: