Nieuwe Impactmakers schitteren in de TOP 100 van InfoRegio!

Deze week hebben we weer twee nieuwe impactmakers toegevoegd aan onze TOP 100 Impactmakers van InfoRegio, namen die jullie waarschijnlijk niet onbekend zullen voorkomen. Als eerste onthullen we Willemijn Jansen Jansen, die haar impact creëert door ondernemers met elkaar te verbinden. De tweede is Lara Anna Nowak, stagecoördinator bij het ROC Nova College. Lara speelt een belangrijke rol binnen de gemeente Haarlemmermeer door de koppeling van studenten aan lokale ondernemers te faciliteren, waarmee ze een belangrijke bijdrage levert aan zowel het onderwijs als de lokale economie.

Ze volgen in de voetsporen van andere impactvolle namen zoals Toon van DooijeweerdBas van Haastrecht, Carla Kruyt, Matthijs BobeldijkGertjan Jong, deCorinne Kalisvaart – Renout en Leon van Ast. Bij InfoRegio waarderen we iedereen die bijdraagt aan een betere gemeenschap, of het nu gaat om het creëren van banen, het doen van vrijwilligerswerk, het steunen van sportclubs, het beschermen van natuur en milieu met innovatieve ideeën, of het onvermoeibaar ondersteunen van goede doelen.

Laten we samen schitteren door impact te maken!

👉 Ben jij of ken jij een impactmaker in Haarlemmermeer of de Bollenstreek? Wij horen graag jullie verhalen! Neem contact op via marco@infoRegio.nl en deel het verhaal achter de impact. Wie weet, misschien wordt jouw naam of die van een bekende binnenkort ook wel toegevoegd aan onze TOP 100!

  • VB InfoRegio
    Bezoekadres: Opaallaan 1180, Hoofddorp
    Postbus 3103 | 2130 KC Hoofddorp

  • Tel: 06 – 2250 8382