Nieuwe Impactmakers schitteren in de TOP 100 van InfoRegio!

Deze week hebben we weer drie nieuwe impactmakers toegevoegd aan onze TOP 100 Impactmakers van InfoRegio.

Bij InfoRegio waarderen we iedereen die bijdraagt aan een betere gemeenschap, of het nu gaat om het creëren van banen, het doen van vrijwilligerswerk, het steunen van sportclubs, het beschermen van natuur en milieu met innovatieve ideeën, of het onvermoeibaar ondersteunen van goede doelen.

Laten we samen schitteren door impact te maken!

Arthur van Dijk, Maartje Bregman en David Abbink voegen wij toe aan de TOP 100 Impactmakers van InfoRegio, samen met van der van der Riet Frans, Paul Bos, Dalip Sharma, Wesley van der Valk, Barry Ygel, Jan Schalk, Ingrid Claasen (Wijgh), René Klomp, Aniel Ramdjanamsingh, Rob de Kleijn, Merel Mathôt, Boukje Vastbinder, Jan van Vliet, Hans Eijkmans, Jurgen Nobel, Ishata Rostamkhan, Anne Pleun van Eijsden, Paul Broersen, Nick Warmerdam, burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven, Laurens Schenk, Daphne Ligtenberg, Alexander Van der Pijl, Lara Anna Nowak, Willemijn Jansen, Toon van Dooijeweerd, Bas van Haastrecht, Carla Kruyt, Matthijs Bobeldijk, Gertjan Jong, de, Corinne Kalisvaart – Renout en Leon van Ast.

👉 Ben jij of ken jij een impactmaker in Haarlemmermeer of de Bollenstreek? Wij horen graag jullie verhalen! Neem contact op via marco@infoRegio.nl en deel het verhaal achter de impact. Wie weet, misschien wordt jouw naam of die van een bekende binnenkort ook wel toegevoegd aan onze TOP 100!

  • VB InfoRegio
    Bezoekadres: Opaallaan 1180, Hoofddorp
    Postbus 3103 | 2130 KC Hoofddorp

  • Tel: 06 – 2250 8382